Bent u op zoek naar net iets anders voor uw opgroeiende kind deze vakantie? Iets waar ze plezier maken maar ook nieuwe kennis en ervaringen op doen? Dan is Expeditie Texel een onvergetelijk zomerkamp. Expeditie Texel vindt plaats op een prachtige locatie bij Den Hoorn Texel. Hier hebben we een fantastische accommodatie en alle voorzieningen voor een supergaaf Summercamp. Met Expeditie Texel is uw kind elke dag bezig met de tofste watersporten, skills van de toekomst, beter leren leren het ontdekken van talenten, gezond eten en inzichten voor een gezond en fit leven.

Expeditie Texel wordt georganiseerd door 4Young Talent in samenwerking met Andrea van Herk, Surfcenter Paal 9, een professionele kok leert de kinderen gezond en lokaal koken.

4Young Talent is gericht op studiebegeleiding en talentontwikkeling. 4Young Talent focust op succeservaringen, ‘Talentdenken’ noemen we dat. Samen met uw kind gaan we op zoek naar zijn/haar verborgen talenten. Als je je talent benut, groeien je zelfvertrouwen en trots. Je presteert gemakkelijker en beter op school. Tijdens Expeditie Texel zullen de studiecoaches van 4Young Talent aandacht besteden aan uw kind en hen motiveren zich verder te ontwikkelen. Andrea van Herk is een van de motivatietrainers waar 4Young Talent vaker mee samenwerkt. Andrea reist als digital nomad naar diverse plekken in de wereld, schrijft, surft, doet aan yoga, motiveert en inspireert. Haar bedrijf heet House of A. Eerder werkte Andrea ook als jongerenwerker en gaf zij workshops op diverse middelbare scholen. Andrea is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, werkte tien jaar in de financiĆ«le sector op het gebied van gedrag en integriteit tot zij besloot haar rugzak te pakken.

Werken met jongeren en hen een onvergetelijke ervaring bieden is wat ons blij maakt. We kunnen niet van alle jongeren dezelfde sterren maken (dat hoeft ook niet), we laten ze schitteren!