Wil jij deze zomer een te gekke week beleven op Texel vol actie, avontuur en waarbij je echt wat dingen leert? Ga dan mee met Expeditie Texel! Een week vol aandacht voor jou, de skills van de toekomst, buiten zijn, gezond eten en natuurlijk te gekke activiteiten. Ben je tussen de 12 en 15* jaar, heb je interesse in leren programmeren, efficiĆ«nter leren leren, of wil je creatief leren denken en schrijven of wil je gewoon je talenten ontdekken? Tijdens Expeditie Texel kan het allemaal! Ook gaan we surfen, doen we aan poweryoga, maar net zo goed aan een potje voetbal en koken we een gezonde maaltijden onder leiding van een echte chef en…ontdekken we natuurlijk zoveel mogelijk van wat Texel te bieden heeft!

We slapen in accommodatie Jonkersbergen, vlak buiten Den Hoorn (Texel). Er is een slaapzaal voor de jongens en voor de meiden. Daarnaast zijn er nog een paar aparte kleinere slaapzalen, genderneutraal of voor mocht je echt de slaap niet kunnen vatten.

Expeditie Texel wordt georganiseerd door 4Young Talent en partners. De buitenactiviteiten vinden plaats bij Surf Center Paal 9 en gedurende de week staan we voor je klaar met raad en daad en bezorgen we je een unieke ervaring. Op de laatste avond kun je natuurlijk nog even los op de deuntjes van je favoriete DJ. Wij hebben er zin in! Wil je meer over ons weten, klik dan hier.


*Je zat afgelopen schooljaar al op de middelbare school.