4Young Talent organiseert Expeditie Texel in samenwerking met Andrea van Herk, Surfcenter Paal 9 en Annette van Ruitenburg.

Andrea van Herk is een van de motivatietrainers waar 4Young Talent vaker mee samenwerkt. Andrea (35) reist als digital nomad naar diverse plekken in de wereld, schrijft, surft, doet aan yoga, motiveert en inspireert. Haar bedrijf heet House of A. Eerder werkte Andrea ook als jongerenwerker op Texel en gaf zij workshops op diverse middelbare scholen omtrent omgaan met emoties, motivatie en je eigen koers bepalen. Andrea is afgestudeerd in Financieel Recht en Criminologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Eerder werkte zij tien jaar in de financiƫle sector op het gebied van gedrag, reputatie, compliance en integriteit.

Surfcenter Paal 9 neemt een groot deel van de watersport activiteiten voor haar rekening op het meest zuidelijke strand van Texel. Je kunt bij Surfcenter Paal 9 terecht voor golfsurfen, kitesurfen, windsurfen maar ook suppen en ze organiseren suptours. Veiligheid en plezier staan bij Surfcenter Paal 9 voorop.

Annette van Ruitenburg organiseert, publiceert en adviseert op culinair gebied. De Smaak van Texel, recent opnieuw uitgebracht en vormgegeven gaat over ondernemers, creatievelingen en vernieuwers. Over bekende en ervaren producenten en nieuwe generaties. Over de combinatie van smaak, cultuur, beleving en natuur.